Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Hogyan válassz eljegyzési gyűrűt?

2019. október 20. - nebalint

A hozzám érkező férfiak, mind a tökéletes eljegyzési gyűrűt szeretnék megtalálni a lánykéréshez. A legtöbben viszont tanácstalanok a témában, és bizonytalanul mozognak az ékszerek, drágakövek és nemesfémek területén. Ez pedig teljesen érthető és természetes! Azért vagyok, hogy segítsek eligazodni a számtalan lehetőség között... Ha szeretnéd megtudni, mik azok a szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a gyűrű kiválasztásakor, olvass tovább!

Milyen stílusú legyen az eljegyzési gyűrű?

Ehhez gondolt át, hogy párod milyen személyiség, milyen ruhákat, kiegészítőket visel szívesen, mivel foglalkozik vagy például milyen könyveket, filmeket, zenéket szeret. Figyeld meg ezeket tudatosan néhány napig, hidd el sokat segít majd a választásban. Az eljegyzési gyűrű lehet klasszikus vagy modern stílusú, letisztult, díszes, feltűnőbb vagy épp finomabb darab, de akár extravagáns is. Az aktuális divatirányzatokkal azonban jobb vigyázni, ha azt szeretnéd, hogy a kedvesed mindig szívesen viselje majd a gyűrűt!

Korábbi posztom az eljegyzési gyűrűkről

72779428_533825567392214_3028866565555617792_n.jpg

Milyen fémből legyen, illetve milyen színben gondolkodj?

Fontos, hogy az eljegyzési gyűrű jó minőségű, tartós és kényelmes legyen. Ellen kell állnia a hétköznapi tevékenységek során adódó esetleges sérüléseknek. Kérlek, felejtsétek el az ezüstből, ezüstözött egyéb fémből készült darabokat. Szinte biztos, hogy az ilyen gyűrűk hamar tönkremennek majd. Azt javaslom, hogy mindenképpen aranyból, esetleg platinából készüljön az ékszer. Háromféle színből, illetve azok kombinációjából tudsz választani: fehér, rozé vagy sárga arany. A színt a stílus, a bőrszín és a választott drágakő árnyalata határozza meg.

Korábbi posztom az aranyról

Korábbi posztom a platináról

68457768_738872733236296_6337814017272184832_n.jpg

Milyen drágakövet válasszak a gyűrűbe?

Fontos, hogy nem csak a fémnek, hanem a drágakőnek, illetve annak foglalatának is jó minőségűnek és tartósnak kell lennie. A leggyakoribb választás lánykéréshez a gyémánt, amely a legtartósabb, legellenállóbb drágakő a világon. Sokan tartanak attól, hogy a gyémánt megfizethetetlen, de ez nem igaz! Sokféle osztályozású kő, többféle méret létezik. Az a tapasztalatom, hogy mindig sikerül megtalálni a kompromisszumos megoldást. Kedves lánykérésre készülők, semmiképpen ne vegyetek cirkóniát! Ez a mesterségesen előállított kő, tulajdonképpen hamis gyémánt. Sérülékeny, pár éven belül pedig teljesen behomályosodik. Különben is, ki akarna hamis kőre igent mondani?

Korábbi posztom a gyémántról

unnamed.jpg

Milyen méretű gyűrűt válasszak?

A kérdés, ami a legnagyobb fejtörést okozza a legtöbb férfinak: "milyen méretű a párom gyűrűsujja?" Nos, az internet aranybánya ebből a szempontból: számos praktikát, ötletet, tanácsot találsz, hogyan határozd meg a méretet anélkül, hogy párod gyanút fogna. Persze bármilyen ügyes és alapos vagy, előfordulhat, hogy mégsem lesz tökéletes a gyűrű mérete. Fontos infó, hogy ha már tévesztünk, inkább nagyobb legyen, mint kisebb. Azért is jó ha ötvöst keresel fel, mert a lánykérés után könnyedén tud majd állítani a méreten. Ha tömegesen gyártott gyűrűt vásárolsz, esélyes, hogy "üreges gyűrűt" viszel haza, ami később nem vagy csak nagyon nehezen állítható.

További infók arról, hogyan találd meg a tökéletes eljegyzési gyűrűt!

img_6333.jpeg

Ha nem akarod a véletlenre bízni a lánykérő gyűrű megtalálását, fordulj hozzám bizalommal! Beszéljünk meg egy személyes időpontot a műhelyembe! Bejelentkezni továbbra is ezen a számon tudsz: Németh Bálint karikagyűrű-szakértő és ékszerész +36-20-436-6591.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr6315231408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása