Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű?

2019. augusztus 25. - nebalint

Pároddal idén nyáron is több esküvőre voltatok hivatalosak, és már egy ideje Te is gondolkozol a lánykérésen? Jó lenne egy hatalmas buli vagy épp egy meghitt ceremónia keretei között összekötni az életeteket és megünnepelni a szerelmeteket? Kezd a dolgot, azzal, hogy egy felejthetetlen lánykérést szervezel a Párod számára, amihez egy fantasztikus gyűrűt választasz!

1. Egyedi darab, ami passzol Kedvesed személyiségéhez, stílusához és adottságaihoz

Ha már komolyan gondolkozol azon, hogy megkéred a Párod kezét, akkor minden bizonnyal jól ismered már őt, így nem lesz nehéz olyan gyűrűvel meglepned, ami passzol hozzá. Ha mégis bizonytalan vagy, keress fel egy profi ékszerészt, akivel közösen megtervezheted az "álom gyűrűt". Az esztétikus végeredmény azonban, akkor lesz kerek, ha az ékszer Párod adottságaira szabott. Hogy mit értek ez alatt? Pl, ha Kedvesed ujjai rövidebbek, vékonyabbak, nem fog jól állni neki a vastag gyűrű vagy egy hatalmas, nehéz kő...  Ilyenkor érdemes, pl. több apróbb méretű kővel vagy más ötlettel felturbózni az ékszert.

ss.jpg

Smaragd kővel díszített, modern stílusú eljegyzési gyűrű

2. Minden részletében tartós és hosszútávon is kényelmes ékszer

A tökéletes lánykérő gyűrű megtervezésénél fontos szempont, hogy tudjuk, a hétköznapokban milyen fizikai hatásoknak lesz kitéve az ékszer. Mivel foglalkozik a Párod? Sportol-e valamit, és ha igen, mit? Mennyi házimunkát végez? Stb. Ezenkívül meghatározó szempont még Párod ujjának pontos mérete, hiszen így lesz igazán kényelmes viselet a gyűrű. Próbáld meg valamilyen technikával megtudni ezt! Természetesen, ha mégse lesz jó a méret, később tudunk még igazítani rajta. Figyelem: ez a gyémánttal vagy más drágakővel körbe rakott gyűrűkre nem vonatkozik! Ha profi szakemberhez fordulsz, biztos lehet benne, hogy a megfelelő kialakításnak köszönhetően, tartós lesz a gyűrű. Pl. nem esik ki belőle a kő...

ss2.jpgKlasszikus kivitelű gyémánt eljegyzési gyűrű

3. Összhangba hozható később a karikagyűrűvel

Manapság már a legtöbb hölgy esküvő után sem teszi a fiókba eljegyzési gyűrűjét, hanem továbbra is minden nap viseli azt. Van, aki az egyik kezén az eljegyzési-, másikon a karikagyűrűjét, míg más ugyanazon az ujján, egymás felett, egymásra húzva hordja a két ékszert. Így fontos arra is gondolnod, hogy olyan lánykérő gyűrűt válassz, ami később passzol majd a karikagyűrűhöz. Ha tudod, hogy valószínűleg klasszikus, egyszerűbb gyűrűtök lesz, akkor bátrabb lehetsz az eljegyzési gyűrű stílusával kapcsolatban. Viszont ha már most biztos vagy benne, hogy egy karakteresebb gyűrűpár illene a személyiségetekhez, akkor óvatosan az eljegyzési gyűrű túl "cifrázásával".

ss3.jpgGyémánttal díszített sárga- és fehérarany eljegyzési gyűrű 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr2015023892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása