Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Az esküvő előtt mennyivel rendeljem meg a karikagyűrűket?

2019. szeptember 16. - nebalint

Esküvőre készültök? Kezdjétek el időben a szervezést! Általánosságban a párok 1 évvel, de minimum 6 hónappal a Nagy Nap előtt már elkezdik a szervezést. Természetesen - annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen - nagyon sok dologgal kell egyszerre foglalkozni és összehangolni. A karikagyűrűk kiválasztását se hagyjátok az utolsó pillanatra!

Az esküvő napja nagyon fontos alkalom minden pár életében, amit szeretne felejthetetlenné tenni. Ugyanakkor ez nap is gyorsan elszalad majd, és csak az emlékek maradnak meg, no és persze a karikagyűrűk! A tökéletes gyűrűpár kényelmes, tartós és személyre szabott, szánjatok időt a megtalálására! Az első személyes konzultációt követően, - ahol meghallgatom az elképzeléseiteket és megtervezzük együtt a gyűrűket -, még hátra van a műhelymunka, az igazítás, az utólagos kérések kivitelezése, illetve a próba is. Azzal is fontos számolnotok, hogy a valóban minőségi végeredményhez idő kell. Ezenkívül a jó szakembereknek általában sok megrendelésük van egyszerre, így nem feltétlenül élveztek elsőbbséget.

img_9923.jpg

Nálam, az első találkozástól a gyűrűk átadásáig, általában 6-8 hét telik el. Természetesen minden darab egyedi, így akár lehet kevesebb vagy több idő is mire elkészül. Arra kérlek Benneteket, hogy ha nem akartok azon izgulni, hogy meg lesznek-e időben a tökéletes karikagyűrűk, akkor minimum 8 héttel a Nagy Nap előtt keressetek meg elérhetőségeim egyikén. A legjobb, ha telefonáltok, akkor azonnal tudunk időpontot egyeztetni személyes konzultációra, ahol egy finom kávé mellett csak veletek fogok foglalkozni. Ezen a telefonszámon, már foglalhatjátok is a konzultációt hozzám: +36 20 43 66 591. Várlak Benneteket szeretettel!

dsc_7341.jpg

Válaszom tehát a címben szereplő kérdésre: az esküvő előtt minimum 8 héttel keressetek meg engem. Csak így tudom garantálni, hogy tartós, kényelmes és valóban egyedi karikagyűrűtök lesz. Ne hagyjátok utolsó pillanatra! Legyen Nektek is olyan karikagyűrűtök, amire egy életen át büszkék lesztek!

img_5491_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr9515097568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása