Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Felejtsd el a plázákat! 3 ok, miért vegyél ékszerésztől gyűrűt!

2019. május 27. - nebalint

1. Egyediség és minőségi műhelymunka

A teljesen egyedi karikagyűrűk megtervezését, kézzel való kivitelezését és a profi ékszerész tanácsait honoráljátok, ha kisebb márkáktól, ötvösöktől vásároltok gyűrűt. Ezzel szemben a plázákban található üzletekben, gyártósoron készült darabokért fizettek és az eladók munkájáért, akik általában nem képzett ékszerész szakemberek.

2. Többlet szolgáltatások és tartósság

Ha személyre szabott karikagyűrűt készíttettek, biztosak lehettek abban, hogy az hosszútávon is kényelmes és tartós viselet lesz. A legtöbb ékszerész emellett rendszeres tisztítást és számos garanciális szolgáltatást biztosít, sőt, amennyiben szükséges idővel méretbeli igazítást, valamint kisebb módosításokat is.

3. Szakértelem és privát konzultációk

Az ékszerésznél személyes konzultációk keretei között, minden kérdésetekre szakszerű választ kaphattok. Ilyenkor a karikagyűrű-szakértő csak rátok figyel és a ti igényeitekkel, elképzeléseitekkel foglalkozik, annak érdekében, hogy álmaitok karikagyűrűjét készíthesse el. Az üzletekben nagy a jövés-menés, legtöbbször állva egy pultnál kell döntenetek ebben a fontos kérdésben.

dsc_7357.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr10014864286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása