Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Nagy tavaszi felmérés!

2020. március 16. - nebalint

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy számotokra milyen az ideális karikagyűrű! Nemrég a Facebook-on megosztottam veletek a Nagy Tavaszi Kérdőívet, amiben lehetőségetek van elmondani, hogy milyen gyűrűre vágytok igazából. Kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe, cserébe viszont sokat segítetek nekem abban, hogy olyan karikagyűrűket készíthessek, amikre valóban vágytok.

Már pályakezdőként is fontos volt számomra, hogy megismerjem azokat az elvárásokat és igényeket, amik elsődlegesek az engem felkereső, ékszerre vágyó vendégeim számára. Ez a fajta hozzáállás és kíváncsiság a mai napig megmaradt bennem. 

Számomra a vásárlóim elégedettsége az elsődleges, ezért fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Ennek pedig kulcsfontosságú eleme a kétirányú kommunikáció, párbeszéd. A kérdőív kitöltésével most Te is bekapcsolódhatsz ebbe. Kérlek, segítsd a munkámat azzal, hogy kitöltöd!

Köszönöm azoknak, akik már megtették. Azoknak pedig külön hálás vagyok, akik elküldték, megosztották ismerőseikkel a kérdőívet, hogy ők is részt vehessenek benne. 

Ha még nem tetted, itt tudod kitölteni:

 

>>> NAGY TAVASZI KÉRDŐÍV <<<

zs_l_eskuvo_0114.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr4615518872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása