Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Ezúttal a Roadster Magazinnak meséltem a karikagyűrűimről

2020. február 01. - nebalint

Nemrég megkeresett a Roadster Magazin újságírója azzal, hogy szívesen írna egy cikket az általam készített karikagyűrűkről. Természetesen igent mondtam, hiszen mindig jól esnek az effajta megkeresések. Sok téma szóba került. Többek között például, hogy hogyan lesz valakiből karikagyűrű-szakértő? Hogy milyen stílus jellemzi az általam készített ékszereket? Hogy miért tartom fontosnak a személyes találkozót a párokkal? Illetve mivel lehet egyedivé tenni a karikagyűrűket, hogyan készítem el őket, mik a munkafolyamatok, illetve mindez mennyi idő alatt valósul meg?

Ha érdekelnek a fenti kérdésekre adott válaszaim, ne hagyjátok ki a cikket: ITT találjátok!

A legtöbb ékszerésznek, ötvösnek van saját stílusa, ami tetten érhető a munkáiban. Hozzám a klasszikus stílust képviselő ékszerek, a letisztult formavilág, ugyanakkor a finom elegancia áll a legközelebb. A trendek jönnek mennek, de a sárga arany féldomború karikagyűrű sose megy ki a divatból.
61276626_686663681790535_2971301587038765056_n.jpg
Ahogy az egyedi részletek sem, amiktől igazán személyessé válik az ékszerA belső vagy épp a külső felület vésésétől kezdve, a különböző drágaköveken és azok elrendezésén, illetve foglalásán túl, egészen a pár ujjlenyomatával díszített karikagyűrűkig terjed a skála.
Természetesen nem csak klasszikus stílusú, hanem modern (pl. szálcsiszolt) vagy kísérletező (pl. csavart formájú) gyűrűket is készítek. Szeretem a kreatív, kihívást jelentő feladatokat. Munkáimra a jó minőség, a kényelmes viselet és a tartósság jellemző.
img_6416.jpeg

Ha nyáron lesz az esküvőtök, még időben vagytok. Foglaljatok hozzám időpontot és tervezzük meg együtt álmaitok karikagyűrűjét!
A tökéletes karikagyűrű elkészítésének lépéseiről itt olvashattok bővebben: KATT!
Mennyi idővel az esküvő előtt rendeljétek meg a gyűrűket? A választ ITT találjátok!
dsc_7357.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr1315433892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása