Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Értetek dolgozom!

2019. április 29. - nebalint

Mindig öröm, ha visszajelzést adtok számomra az általam készített ékszerekre vonatkozóan vagy arra, hogy milyen volt velem együtt dolgozni. :) Mindenki örül, ha elismerik a munkáját, főleg akkor, ha abba nem csak a szakértelmét, hanem a szívét-lelkét is beleteszi! Azt figyeltem meg, hogy egyre többen írtok véleményt és értékelitek a munkámat a Google és a Facebook felületén is. Köszönöm Nektek! :)

"Tavalyi esküvőnk kapcsán találtunk rá Bálintra. Ő volt az egyetlen szakember, aki el tudta készíteni nekünk a belső ujjlenyomatos gyűrűinket, így rögtön eldöntöttük, ő lesz a mi emberünk. Kreatív, pozitív és “nehezebb eseteket” is elviselő személyt ismerhettünk meg benne. Így utólag is bocs Balint! :) Kitűnő szakember, barátainknak is jó szívvel ajánljuk." - Orsolya (Google vélemény)

"Kiemelkedő minőség, vásárló barát kiszolgálás. A műhely-szalon hangulata pedig zseniális." - Ádám (Facebook vélemény)

"Maximális profizmus. Kedves, odafigyelő. Minden kérdésre türelmes és szakszerű választ adott. Csak ajánlani tudom!" - Petra (Google vélemény)

"Párommal nem találunk jobb szót, a gyűrűk tökéletesek lettek, és amin még mindig elcsodálkozunk olykor-olykor, hogy elképesztően kényelmesek! Maga az egyezkedés pedig közvetlen volt és barátságos, és nagyon tetszett a rugalmassága és pontossága. Nagyon könnyen találtunk mindig időpontot, és sajnos ritka az amit Nála tapasztaltunk: az eredmény egyből olyan lett, mint amilyet elképzeltünk.
Minden túlzás nélkül 10/10!" - Róbert (Facebook vélemény)

"Pontos, precíz, gyors munka, professzionális és kedves kiszolgálás, elérhető árakon. A gyűrűk nagyon szépek lettek. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk Bálintra." - Hajni (Google vélemény)

"Tavalyi esküvőnkre rendeltük meg A karikagyűrűinket Bálinttól. Az esküvő előtt egyszer sem találkoztunk, mivel külföldön élünk, csak telefonon egyeztettünk. Egy kép alapján tökéletesen reprodukálta álmaink gyűrűjét. Igazi profi, bátran keressétek meg egyedi ötletekkel!" - Nóri (Google vélemény)

"Bálint szakértelmével megalkotta számunkra a tökéletes gyűrűket. Olyanok lettek amilyeneket mindig is szerettünk volna... egyszerűek, letisztultak, kényelmesek és gyönyörűek. Köszönjük." - Éva (Facebook vélemény)

"Bár mi csak egyszerű karikagyűrűket szerettünk volna, mégis sok keresgélés után találtuk meg az igazit. Bálint bele tudta csempészni a gyűrűinkbe azt a kis pluszt, amitől a hagyományos is lehet személyre szabott, minőségi és csodaszép. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan tanácstalanul járkált szalonról-szalonra ugyanazokat a személytelen, futószalagos gyűrűket nézegetve és azoknak is, akik még nem kezdték ezeket a felesleges köröket lefutni." - Bettina (Facebook vélemény)

Ha Ti is elégedettek vagytok az általam nyújtott szolgáltatással és az ékszerekkel, amiket készítettem, kérlek, osszátok meg ezt velem és másokkal is! Köszönöm! :)

dsc_7341_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr5014793196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása