Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Esküvői stílusok és a hozzájuk passzoló gyűrűk

2018. szeptember 27. - nebalint

Mindig tengerparti esküvőről álmodoztál? Esetleg a borvidékek hangulata áll közelebb hozzád? A hagyományos lagzikat kedveled, vagy ellenkezőleg, valami modernebbre vágysz? Manapság rengeteg esküvői stílus és tematika közül választhattok! Új posztomban a legnépszerűbb variációkhoz ajánlok karikagyűrűket!

1. Esküvő a fák alatt

A ceremóniát, a vacsorát vagy épp a bulizást sokan szeretnék egy kerthelyiségben, parkban, esetleg erdei környezetben tartani. A napsütés és a meleg elől védelmet nyújtanak az árnyas fák. A természet szabadságot, meghittséget és belsőséges hangulatot sugároz. A sok zöld, az apró lámpások, a rusztikus dekoráció, a natúr anyagok és a természetes fények egyszerű eleganciát árasztanak. Pont, mint a mesékben! Ha Ti is ilyen stílusú esküvőre vágytok, akkor olyan gyűrűket ajánlok, amiknek a formavilága, a felületkialakítása vagy az egyedi gravírozása dominál. Emellett kevesebb drágakőben gondolkodnék.

erdo.jpg

2. Ceremónia a tengerparton

Kristálytiszta víz, gyönyörű part, lágy szellők és nyugalom… Ha egzotikus tengerparti esküvőt vagy romantikus tóparti ceremóniát szeretnétek, akkor tökéletes választás lehet a fehérarany gyűrűpár. Ez a szín nagyszerűen fog passzolni a világos árnyalatokhoz és a légies dekorációhoz. A fényes felület, amit egy-két apró gyémánt díszít, a víz csillogására emlékeztethet. A tenger hullámzása pedig visszaköszönhet, például a gravírozott ujjlenyomatotokban. A féldomború kialakítást javaslom, ami egyszerre nyújt kényelmes viseletet, illetve a lágy formavilág miatt, passzol ehhez a tematikához!

tenger.jpg

3. Esküvő a kastélyban

Ha a Nagy Napon egy kis fényűzésre, csillogásra és történelmi bájra vágytok, akkor ideális választás lehet számotokra egy vidéki kastély. A díszudvarban tartott eskü, a közös fotózkodás a kertben, illetve a vacsora az impozáns szalonban igazi királynői hatást kelt! Ideális ez az esküvői stílus, ha a saját tündérmesétek átélése a cél! Nyugodtan választhattok díszesebb gyűrűket: színes köveket, ornamentikus gravírozást vagy különböző színű aranyból készült darabokat. Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt a látványos, ugyanakkor ízléses és elegáns karikagyűrűtöket!

kastely.jpg

4. Borvidéki romantika

Elvarázsolnak a hegyek, dombok lankái, a szőlőtökék és a különleges táj? Már tudjátok, hogy egy borvidék a tökéletes esküvői helyszín számotokra? Abszolút megértem, hiszen a kilátásnak, a térnek és a zöld környezetnek megvan a sajátos romantikája. A balatoni régió borászatai, az elmúlt években a házasulandó párok kedvelt célpontjaivá váltak. Ehhez az esküvői tematikához, kitűnően passzolnak a rozérarany ékszerek, amik a nyár esti koccintásokra fognak emlékeztetni benneteket. A domború kialakítás a szőlőszemekre, a fényes felület a borra utalhat. Az esküvő dátuma vagy egymás neve a gyűrűkbe gravírozva, még személyesebbé teheti a végeredményt!

borvidek.jpg

5. Vintage esküvő

Az utóbbi években, nagy divatnak örvend a régies stílus, a természetes anyagok, a pasztellszínek és a retro hangulat az esküvőkön. A mécsesek, a csipke és a szalag, vagy épp a hófehér porcelán, a virágfüzérek és a polaroid fotók igazi vintage összhatást keltenek. Ha ebben a tematikában gondolkodtok, elengedhetetlen kellék lehet egy stílusos veterán autó vagy robogó! Antik és koptatott bútorok segítségével pedig még látványosabbá válhat a dekoráció. A vintage stílushoz, klasszikus sárgaarany karikagyűrűpárt javaslok, féldomború kialakítással. Ez az a fazon, ami leginkább tükrözi a régi esküvők hangulatát.

vintagee.jpg

Forduljatok hozzám bizalommal: tervezzük meg együtt karikagyűrűiteket, a rátok szabott stílusban! Vegyétek fel velem a kapcsolatot: ITT!

A szöveget készítette: Borbély Gabriella – Jewellery Page

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr7314267235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása