Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

2019 kedvenc karikagyűrűi!

2019. december 22. - nebalint

Ismét eltelt egy év. Ilyenkor - másokhoz hasonlóan - én is visszagondolok az elmúlt hónapok eseményeire, értékelem, összegzem magamban az évet és újabb célokat tűzök ki a jövőre nézve. Ebben az időszakban szívesen idézem fel azokat a munkákat, ékszereket, amik valamiért különlegesek voltak számomra és közel álltak a szívemhez.

Természetesen minden karikagyűrűhöz egyedi élmények és érzések kapcsolódnak, amik összehasonlíthatatlanok (pl. egy szuper beszélgetés az adott párral, egy elérzékenyülés, amikor átveszik a gyűrűt vagy éppen az izgalom, ami rám is átragad, ha leánykéréssel kapcsolatban keres fel egy férfi). Szóval az összes munkám, gyűrűm különleges és meghatározó valamilyen oknál fogva. Ettől függetlenül, mégis minden évben van néhány darab, ami vezeti nálam a "top listát". Ennek többféle oka is van, például egy különleges ötvöstechnika alkalmazása, ami számomra is kihívást jelentett vagy egy semmi máshoz nem hasonlítható jelkép, motívum gyűrűbe vésése stb.

Ebben a posztban szeretném megmutatni Nektek az 5 kedvenc idei munkámat. Fogadjátok szeretettel! :)

1.) Platina karikagyűrű-pár

A platina egy fantasztikus fém, amivel élvezet dolgozni, majd viselni a belőle készült ékszereket. Ennek az anyagnak számos előnye van az arannyal szemben, például többek között sokkal strapabíróbb és fényesebb fém. Ennek a platina gyűrűpárnak mind a női, mind a férfi darabja fekete gyémánttal díszített, amit a nőiben fehér brillek egészítenek ki.

Ha szeretnétek többet tudni a platináról, olvassátok el korábbi posztomat: ITT!

img-5899_1.jpg

2.) Csavart formájú karikagyűrűk

Egy kedves pár rendhagyó és teljesen egyedi ötlettel keresett meg: csavart formavilágú karikagyűrűket szerettek volna. A közös tervezést, a vázlatok elkészítését követően lelkesen vágtam bele a feladatba, amelynek ez a csodás fehér arany gyűrűpár lett a végeredménye. A női ékszer csavart formáját egyik irányból gyémántok sora ékesíti. 

Ti is egyedi karikagyűrűkről álmodtok? Inspirációért, katt IDE!

img_6416_1.jpeg

3.) Egymásra "rímelő" vésések

Ez a rozé arany karikagyűrű-pár szintén nagy kedvencem a 2019-es évből. Gyakran találkozom azzal a kéréssel, hogy a jegyespárok valamilyen véséssel szeretnék személyesebbé tenni a gyűrűiket. Ebben az esetben azonban még ennél is egyedibb és különleges megoldás született: a női darab külső vésése jelenik meg a férfi gyűrű belső felületén.

Ha Ti is szeretnétek egyedi vésést a karikagyűrűtökbe, olvassátok el EZT!

img-6450_1.jpg

4.) Eljegyzési gyűrűk

A lánykérő gyűrűk megtervezése minden esetben izgalmas feladat, hiszen a "célszemély" nincs jelen. A hozzám forduló férfival együtt kell kitalálnunk, hogy minek is örülne. No, és persze a megfelelő méret megválasztása sem mindig egyszerű feladat. A fotón lévő eljegyzési gyűrű központi gyémántja ebben az esetben nem a leggyakrabban választott kerek, hanem ovális formájú. Emellett körben apró brillek is díszítik.

Hogyan válassz eljegyzési gyűrűt? Megtudhatod: ITT!

72779428_533825567392214_3028866565555617792_n.jpg

5.) Klasszikus karikagyűrű-pár

A legidőtállóbb típus (esztétikai értelemben) az összes közül: a klasszikus stílusú karikagyűrű. Mi jellemzi? Az, hogy sárga aranyból készült, formája féldomború, felülete pedig fényes csiszolású. Ezt a letisztult, ugyanakkor szuper elegáns stílus is könnyedén személyre szabható. Akár egyedi belső véséssel vagy akár drágakövekkel stb. Ebben az esetben a női három csillogó gyémánttal díszített.

Arról, hogy lehet elhelyezni a gyémántokat a gyűrűkben, ITT olvashattok néhány ötletet!

image1_2.jpeg

Kíváncsian várom a 2020-as év kihívásait és kedvenceit! :)

Ezúton szeretnék Nektek Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni!

Ha pedig jövőre tervezitek az esküvőt, ne felejtsetek el időben gondolni a karikagyűrűkre és felkeresni engem!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr7115361264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása