Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Tegyünk együtt a madarakért!

2019. november 27. - nebalint

Gyerekként kertes házban éltem, háziállatokat tartottunk és sok időt töltöttem a természetben. Talán innen ered, hogy az állat- és növényvilág védelme mindig fontos volt számomra. Most 2019-ben, a klímaváltozás egyre nagyobb hatással van a hétköznapjainkra, ezért elengedhetetlennek tartom, hogy aktívan tegyünk a minket körülvevő élővilág védelméért.

Karácsony közeledtével a legtöbb vállalat igyekszik felhívni a figyelmet valamilyen társadalmi problémára, én most és a jövőben is a természetvédelem fontosságát szeretném hangsúlyozni. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettel összefogva Jelvényadomány programot indítunk, amely az ünnepek után tovább folytatódik majd.

  • Mivel foglalkozik a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület?

Az MME célja a természet, ezen belül különösen a madárvilág védelmének társadalmi támogatása.

20191113_135333_3.jpgKitűzők, amelyek megvásárlásával te is segíthetsz

  • Ezért tartom fontosnak támogatni az MME munkáját.

Gyerekként sok időt töltöttem a természet és az állatok megfigyelésével. Számos háziállatot tartottunk: kutyákat, papagájokat, macskákat, sőt egyszer egy madárpókot is kaptam a szüleimtől. Édesapám postagalambokkal foglalkozik, innen ered a madarak iránti érdeklődésem. Nyaranta gyakran részt vettem madarász táborokban, ahol többek között madarakat is gyűrűztünk. A sérült madarak mentése szintén aktív része volt az életemnek.

img_6649.jpg

Családi fotó 1988-ból: bal oldalt Édesapám, jobb oldalt bátyám, én 2 évesen középen egy postagalambbal 

Később, amikor már ötvösként dolgoztam, Édesapámmal karöltve megalapítottuk a "Galamb Ékszer" brandet, ami galambászoknak és szeretteinek szól. Ezekért az ékszerekért számos nemzetközi elismerést kaptam.

g_e.jpg

Galamb motívummal díszített, ezüst pecsétgyűrű 

A Magyar Postagalamb Szövetség hivatalos partnere vagyok, rendszeresen rendelnek tőlem ékszereket galambászok, valamint arany, ezüst és bronz kitűzőket készítek a Nemzeti Bajnokságra és a Galambász Olimpiára. Az egyik legnagyobb elismerést a Belga Királyi Légierő ezredesétől kaptam, aki 2016-ban egy szakmai rendezvényen - a belga királyt képviselve - pozitívan nyilatkozott az ékszereimről.

ingridvandenberghe.jpg

Ingrid Van Den Berghe, a Belga Királyi Légierő ezredese pozitívan nyilatkozott a madaras ékszereimről

Azért tartom fontosnak, hogy felhívjam a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület munkájára, mert felelősséget érzek a természet, az állatok, azon belül pedig a madarak sorsáért. A klímaváltozás számos negatív hatással van a madarak életére: az élőhelyük fokozatosan átalakul, beszűkül, majd elvesztik, a költöző madarak esetében a vonulási irányok megváltoznak, illetve növekszik a táplálék iránti verseny az egyes madárfajok között, de sorolhatnám még.

galambekszer.jpg

Kitűző a Galamb Ékszer márka kollekciójából

  • Hogyan tudsz Te is segíteni? Így működik a jelvény adomány!

Látogass el hozzám, a szalonban található adománygyűjtő perselybe dobj be 500 Ft-ot, majd cserébe válassz egy elegáns, szépen kidolgozott és élethű kitűzőt! Madarak, emlősök, virágok és még sok más jelvény érhető el, a választék pedig folyamatosan frissül. Országosan több mint 350 helyszínen, köztük mostantól a Németh Karikagyűrű szalonjában is hozzájuthattok ezekhez a kitűzőkhöz. Akár saját használatra, akár ajándéknak is szuperek, és csupán 500 Ft-ért cserébe a tiéd lehet! Karácsonyi meglepetésnek is tökéletesek, hiszen duplán jót teszel velük: egyrészt megajándékozol valakit, aki fontos számodra, másrészt támogatod vele a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet, ezzel pedig teszel valami fontosat a madarakért is.

kituzok.jpg

Adománygyűjtő persely, rajta a kitűzőkkel

Minden adományozónak előre is köszönjük a támogatást! Viseljétek büszkén a kitűzőket! :)

A kitűzők elérhetőek a szalonomban: 1063 Budapest, Szív utca 3.

Bejelentkezés: Németh Bálint, +36 20/ 436-6591.

Tudj meg többet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületről: http://www.mme.hu/

ge.jpg

Repülő galambot ábrázoló, ezüst medál

Megtetszettek a Galamb Ékszer kollekciójának darabjai? Látogass el a márka Facebook oldalára: https://www.facebook.com/galambekszer/

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr1815304502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása