Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Németh Karikagyűrű

Állatbarát szalon: érkezz a kutyusoddal!

2020. március 03. - nebalint

Tudtátok, hogy a szalonom állatbarát? Nyugodtan hozzátok el kedvenceteket a konzultációra vagy a gyűrűk átadására! Nekem jelenleg sajnos nincs kutyám, de gyerekkoromban mindig volt a családban legalább egy blökink. Ezért is örülök, ha elhozzátok négy lábú társatokat hozzám egy nagy simire!

Legyen részese kutyusotok is életetek egyik legmeghatóbb élményének, azaz a karikagyűrűk átvételének! Azt tapasztalom, hogy sokan közületek a Nagy Napon se hagyják otthon a blökiket, ami egy szuper dolog, hiszen ők is családtagok. Sőt, a legnagyobb cukiság bomba az, ha a ceremónián ők viszik az oltárhoz a karikagyűrűket. :) Aztán vigyázat, nehogy ellopják a show-t! 

v1.jpg

Köszönöm a képet Violának és Zolinak!

v2.jpg

Köszönöm a fotót Sofynak és Gyulának!

Egyébként több egyedi ékszert is készítettem már kutyákhoz kapcsolódóan. Például valaki azzal keresett meg, hogy készítsek neki egy füge formájú medált, ami Füge nevű kutyusára emlékezteti. Szeretem az ehhez hasonló személyes, kreatív ötleteket. Keressetek bátran ilyesmivel is! :)

Egyébként nem csak a kutyusok, hanem a madarak is gyerekkorom óta közel állnak hozzám. :) Erről, itt írtam bővebben: KATT!

roze.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr3915499850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása