Németh Bálint - Karikagyűrű-szakértő 06 20 436 65 91

Németh Karikagyűrű

Személyre szabott szolgáltatások a tökéletes karikagyűrűkért!

2018. szeptember 14. - nebalint

Közös életetek során szeretnétek olyan gyűrűket viselni, amik valóban megfelelnek egyéni igényeiteknek? Sőt, nem lenne rossz az sem, ha egy számotokra fontos szimbólum vagy dátum is rákerülne az ékszerre? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltatok, akkor jó helyen jártok!

Karikagyűrű-szakértőként nem csak az ékszerek elkészítésével foglalkozom: személyre szabott szolgáltatásokkal garantálom, hogy a végeredmény olyan lesz, amit egy életen át büszkén viseltek majd!

6 lépés az egyedi karikagyűrűkért:

  1. Kötetlen személyes tanácsadás

Első lépésként, fontos, hogy megismerjem, milyen elképzeléseitek vannak a tökéletes karikagyűrűkről. Egyeztessünk időpontot, és látogassatok el hozzám egy kötetlen hangulatú tanácsadásra, ahol egy finom kávé vagy üdítő mellett, közösen megtervezzük a gyűrűket! A személyes találkozón lehetőségetek nyílik arra, hogy elmondjátok ötleteiteket, illetve azt, hogy mi tetszik és mi az, ami kevésbé.

Tájékozódhattok a lehetőségekről és a költségekről, megnézhetitek a különböző gyűrűfajtákat, stílusokat és modelleket. Az ékszerek felpróbálása során, pedig fény derülhet a legfontosabb esztétikai és praktikus tényezőkre. Kiderül, melyik gyűrű az, amelyik valóban jól áll, ugyanakkor kényelmes is. Emellett szintén elengedhetetlen a pontos méret, illetve a kellő szélesség meghatározása.

1.jpg

  1. A karikagyűrűk megrendelése

 A személyes tanácsadást, és a konkrét tervezek felvázolását követően kerül sor a gyűrűk megrendelésére. Pontosítunk minden szükséges részletet, a költségeket és a határidőket. Itt szeretném megjegyezni, hogy a gyűrűk átvételkor, semmi esetre sem kerülnek majd többe, mint, amiben előzetesen megállapodtunk. Azaz, nincsenek rejtett költségek! Már a megrendeléskor, pontosan tudni fogjátok a végösszeget.

A karikagyűrűk elkészítéséhez, jelképesen a teljes ár 10%-ának kifizetésre lesz szükség. A műhelyben végzett munkát követően, a majdnem végleges állapotú ékszereket, a következő találkozón próbálhatjátok majd fel. Természetesen, a számotokra fontos határidőkhöz igazodva dolgozom, mert tudom, mennyire fontos nektek, hogy minden tökéletesen összeálljon az esküvőre.

2.jpg

  1. A gyűrűk elkészítése

Minden megrendelőm karikagyűrűjét magam készítem el, a saját műhelyemben. Hiszek az egyedi, kézzel alkotott darabokban, amiket – az első tervek felvázolásán keresztül, egészen az utolsó simításokig – én valósíthatok meg. Az, hogy egyedül viszem végig veletek ezt a folyamatot, több szempontból is előnyös. Amikor a műhelyben készítem majd az ékszereket, pontosan tudni fogom, hogy mit kértetek tőlem a személyes találkozón.

Mire legközelebb látjuk egymást, már a gyűrűkkel várlak benneteket, amik szinte teljesen elkészültek már. Az egyedi vésések és díszítések hiányoznak csak a felületről, illetve a drágakövek a gyűrűkből. Ezek a felpróbálás és az esetleges méretre igazítás után készülnek majd el.

3.jpg

  1. Próba, illetve az egyedi díszítések pontosítása

Nagyon fontos, hogy felpróbáljátok a gyűrűket, mielőtt bármiféle díszítés kerülne rájuk. Ez azért lényeges lépés mert, ha igazítani kell valamiért a körméreten, az még gond nélkül megoldható ebben a fázisban. Különösen fontos ez, abban az esetben, ha olyan gyűrűk mellett döntötök, amiket körbe végig vésés vagy kövek díszítenek.

A felpróbálás során véglegesítünk minden apró részletet. Meghatározzuk, hogy szeretnétek-e köveket a gyűrűkbe, ha igen, hány darabot, hova és milyen színben. Valamilyen egyedi minta, dátum, szó, esetleg egymás neve, még személyesebbé teheti az ékszereket! Sőt, akár az ujjlenyomataitok is belekerülhetnek a gyűrűkbe! Arról szintén ti dönthettek, hová kerüljön a vésés: a belső-, vagy a külső felületre?

4.jpg

  1. Utolsó simítások

Amennyiben szükséges, igazítok a méreten, az apró részleteken, majd a kért minták is belekerülhetnek a gyűrűkbe. Felkutatom, és megveszem a legszebb köveket, annak érdekében, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Természetesen, átadáskor minden drágakő mellé, megkapjátok azok eredetiség igazolását is, illetve egy 7 pontos tanúsítványt a garanciákról. Ellátom a gyűrűket fémjelzéssel, ami azt a célt szolgálja, hogy igazoljam az arany hitelességét.

A műhelymunka utolsó lépése: az ékszerek megtisztítása és kifényesítése. Az elkészült karikagyűrűket végül dokumentálom, befotózom, majd egyedi díszdobozba helyezem. Előre egyeztetett időpontban várlak titeket, hogy átadhassam az elkészült darabokat!

5.jpg

  1. A karikagyűrűk átadása

Számos párral, aki engem bíz meg gyűrűjük elkészítésével, mire az átadásra kerül a sor, már szinte baráti viszony alakul ki közöttünk. Köszönöm nekik az őszinteséget és a bizalmat, amivel megtisztelnek! Nagy öröm számomra, ha segíthetek valóra váltani a hozzám fordulók elképzeléseit. A gyűrűk átadása mindig szuper élmény, jó érzés látni, hogy elégedettek a munkámmal.

A jövőre nézve, elmondok minden lényeges tudnivalót a gyűrűk tisztításáról és az általam vállalt 7 pontos garanciáról (további infókért, keress bátran!), majd sor kerül a végösszeg kifizetésére. Távozás után pedig, ha további kérdésetek merülne fel az ékszerek karbantartásával kapcsolatban, ne habozzatok, megkeresni engem! Ti is személyre szabott karikagyűrűkre vágytok? Vegyétek fel velem a kapcsolatot ITT!

img_9690.jpg

A szöveget készítette: Borbély Gabriella – Jewellery Page

A bejegyzés trackback címe:

https://nemethkarikagyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr7314240733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.